Анонси
 
 
 

 

Назад

Урочисте відкриття відкритого чемпіонату Чернігівської області з легкоатлетичних  метань серед юнаків і юніорів у місті Носівка

Сьогодні в місті Носівка Ніжинського району на оновленому стадіоні «Олімпія» Носівської міської ДЮСШ пройшли змагання відкритого чемпіонату Чернігівської області з легкоатлетичних  метань серед юнаків і юніорів.

У змаганнях взяли участь представники десяти громад (Носівська, Менська, Прилуцька, Козелецька, Бахмацька, Батуринська, Коропська, Корюківська, Ніжинська, Чернігівська) загальною кількістю понад 80 учасників.

Змагання відвідав і взяв участь в урочистому відкритті директор Департаменту сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Шемець.

Андрій Миколайович оглянув оновлений у 2021 році за підтримки ДФРР стадіон, ознайомився з матеріальною базою і роботою ДЮСШ Носівської міської ради, провів оперативну нараду з тренерами і фахівцями легкої атлетики які прибули на змагання з питань подальшого розвитку легкої атлетики в області, зміцнення і оснащення матеріально-спортивної  бази та подальшого проведення легкоатлетичних змагань в області.

У своєму виступі на відкритті легкоатлетичних змагань Шемець А.М. подякував представників місцевої влади за небайдужість до питань розвитку в громаді фізичної культури і спорту, ініціативу, активність і наполегливість в питаннях зміцнення матеріально-спортивної бази та створення умов для змістовного дозвілля місцевих мешканців і особливо молоді.

Назад