Анонси
 
 
 

 

Назад

Засідання круглого столу на тему «Організація взаємодії, партнерства та перенаправлення у напрямку запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство».

Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації разом із ГО «Асоціація демократичного розвитку» 11 травня 2023 року проведено засідання за круглим столом «Організація взаємодії, партнерства та перенаправлення у напрямку запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство». Засідання відбулося у рамках реалізації проекту «Розбудова потенціалу жіночих організацій для запобігання та захисту жінок і дівчат від ґендерного зумовленого насильства», що реалізується ВГО «Жіночий консорціум України» за підтримки Міжнародного медичного корпусу та USAID.

Захід проводився з метою налагодження комунікації та взаємодії державних структур з громадськими організаціями, що надають послуги та практичну допомогу постраждали жінкам і дівчатам у Чернігівській області.

Учасниками обговорено проблематику та спільне бачення механізмів, процедур впровадження перенаправлення в регіоні у напрямку запобігання/реагування на гендерно зумовлене насильство. Було висвітлено поточний стан, ситуації, напрацювання, які є в області, щодо запобігання та реагування на  гендерно зумовлене насильство.

Представники ГО «Асоціація демократичного розвитку» презентували Карту послуг, базу організацій із запобігання та реагування на гендерно зумовлене насильство, психологічної, юридичної, соціальної, гуманітарної допомоги для жінок і дівчат Чернігівського регіону.

Назад