Анонси
 
 
 

 

Назад

Спортсмени Чернігівщини вибороли низку нагород чемпіонату України з рукопашного бою серед юнаків та дівчат

4 червня в Києві відбувся чемпіонат України з рукопашного бою серед юнаків та дівчат. Понад 600 юних спортсменів з 18-ти областей змагалися в розділах легкого (ЛК) та дозованого (ДК) контакту. В вагових категоріях виступали понад 20 спортсменів, і для перемоги в змаганнях потрібно було провести від 3-х до 5-ти поєдинків. 

Чемпіонат України - визначальний спортивний захід, організований Федерацією за підтримки Міністерства молоді та спорту з метою популяризації та розвитку рукопашного бою як виду спорту, відбору найсильніших спортсменів до складу Національної команди для участі в міжнародних змаганнях, підвищення рівня майстерності спортсменів, залучення дітей та молоді до занять фізкультурою і спортом.

Представники Чернігівщини на змаганнях вибороли 25 медалей: сім золотих та срібних, одинадцять бронзових.

  • Володарі золота - Аніщенко Олександр, Демченко Олеся, Разумний Дмитро, Дахно Іван, Ільєнко Дмитро, Яровееко Владислав, Колотурська Анна.
  • Срібні призери - Кутуков Лев, Реулець Ілля, Акуленко Андрій, Журко Руслан, Скрипка Анатолій, Гуц Ренат, Дегтяр Володимир.
  • Бронзові призери - Божко Іван, Ільенко Дмитро, Ільенко Ігнат, Гамза Данило, Стишонок Яна, Коробко Єгор, Блашкун Денис, Бідна Ксенія Рудник Артур, Крюков Тимур, Кишко Никита.

Спортсмени - вихованці спортивних клубів " Октант", "Чернігів Щит" та ДЮСШ "Фортуна".

Вітаємо переможців та призерів і тренерів з високим результатом на змаганнях.

 
 
 

Назад