Анонси
 
 
 

 

Назад

Розпочала роботу комісія з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей при облдержадміністрації

Сьогодні, 22 квітня, розпочала свою роботу комісія з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей при облдержадміністрації за участі заступниці голови Олени Думи.

Комісія створена Департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, як координатором даного напрямку в області, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 580 «Деякі питання ведення Державного реєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей». Її  склад, затверджений розпорядженням голови облдержадміністрації від 20 квітня 2021 року № 549.

Метою роботи комісії є сприяння доступності та відкритості інформації про дитячі заклади оздоровлення та відпочинку дітей, розташовані на території Чернігівської області, і послуги, які вони надають. До роботи комісії залучені представники структурних підрозділів облдержадміністрації, до компетенції яких належать питання організації оздоровлення та відпочинку дітей, освіти, а також посадові особи, до компетенції яких належать питання забезпечення реалізації державної політики у сферах містобудування та архітектури, будівництва і житлово-комунального господарства.

На сьогоднішнє засідання винесено питання верифікації даних 2-х майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, заявники яких надали інформацію у повному обсязі. Це  Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку дітей «Веселка» Гнідинцівського газопереробного заводу ПАТ «Укрнафта» (смт. Варва Варвинської територіальної громади) та  Комунальний заклад «Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Деснянка» (с. Салтикова Дівиця Куликівської територіальної громади)

Сьогодні комісією схвалено рішення щодо верифікаціі цих майнових об'єктів. За результатами голосування ці об'єкти внесено до Державного реєстру майнових об'єктів оздоровлення та відпочинку дітей.

 

 

Назад