Анонси
 
 
 

 

Назад

Відбувся захист 15 конкурсних пропозицій з розвитку молоді та національно-патріотичного виховання на 2021 рік та підсумували реалізовані заходи

04 березня 2021 року відбулося чергове засідання конкурсної комісії Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації з визначення програм розвитку молоді та національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка з обласного бюджету у 2021 році.

Представники громадських організацій звітували про виконання договору та обсяг використаних коштів по проектам, які фінансувались з обласного бюджету у 2020 році.

Конкурсна комісія визнала проєкти ГЕО «Мама-86-Ніжин»: Семінар-тренінг «Простір молоді» та Військово-патріотичний вишкіл «Сіверські воїни» до 100-річчя Першого зимового походу», ГО «Сіверська Січ»: Теренова гра «Заграва» реалізованими в повному обсязі.

У відкритому захисті конкурсних пропозицій, поданих на 2021 рік, взяли участь п’ять оргацізацій: ГО «Сіверська Січ», громадської екологічної організації «Мама-86-Ніжин», ГО «Д.Крук», Корюківської міської молодіжної громадської організації «Альтернатива» та Чернігівської обласної організації УТОГ.

Члени конкурсної комісії в установленому порядку здійснили індивідуальне оцінювання конкурсних пропозицій та доручили Департаменту провести його узагальнення.

Загалом на конкурс проектів, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2021 році подано 8 проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства у молодіжній сфері та 7 проєктів національно-патріотичного спрямування.

На наступному засіданні конкурсної комісії будуть оголошені результати оцінки конкурсних пропозицій, сформовано рейтинг конкурсних пропозицій та визначені переможці конкурсів.

 

 
 

 

Назад