Анонси
 
 
 

 
2021 рік

Назад

09 листопада 2021 року в Департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації – начальник управління з питань фізичної культури та спорту.

Копія заяви Родикової М. В. про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», додається. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік Родикової М. В., подана шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, додається.

04 жовтня 2021 року в Департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», головного спеціаліста- юрисконсульта відділу організаційної та кадрової роботи управління з питань фізичної культури та спорту Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації.

Копія заяви Селівон А. І. про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», додається. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік Селівон А. І., подана шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, додається.

01 жовтня 2021 року в Департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації розпочато проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади», головного спеціаліста сектору фінансового забезпечення Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації.

Копія заяви Онашко А. П. про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади», додається.

Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік Онашко А. П., подана шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, додається.

 

 

Назад