Анонси
 
 
 

 

Назад

Відбулося виїзне засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання у селищі Варва

10 липня 2019 року відбулося виїзне засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при обласній державній адміністрації спільно з представниками відповідних координаційних рад при Варвинській, Прилуцькій, Срібнянській, Талалаївській районних державних адміністраціях, Прилуцькій міській раді, депутатського корпусу Варвинської районної ради, інститутами громадянського суспільства національно-патріотичного спрямування.

На засіданні активно обговорювалися питання про стан організації національно-патріотичного виховання у Варвинському районі, національних героїв Варвинщини, особливо Аверкія Гончаренка – учасника Української революції 1917-1921 років, визначення єдиної дати загальнодержавного Дня вшанування пам’яті загиблих захисників України.

Учасники обмінялися досвідом щодо проведення заходів у сфері національно-патріотичного виховання, насамперед для дітей та молоді у співпраці з громадськими організаціями. Також представники Координаційної ради мали можливість відвідати у с. Журавка Варвинського району музейну кімнату члена-кореспондента Петербурзької Академії Наук, професора математики Г.Ф. Вороного (1868-1908 рр.), краєзнавчий музей на базі Журавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Г.Ф. Вороного та Варвинський історико-краєзнавчий музей.

У селищі Варва, на алеї Слави, учасники координаційної ради вшанували пам'ять загиблих учасників АТО, поклали квіти до пам’ятного знаку учасникам антитерористичної операції на Сході країни, до якого долучилися родини загиблих учасників АТО з Варвинщини.

 

 
 

Назад