Анонси
 
 
 

 

Назад

Всеукраїнський семінар-тренінг "Форпост – Північ" зібрав патріотичну молодь в Батурині

24 жовтня 2017 року в м. Батурин Бахмацького району розпочався Всеукраїнський семінар-тренінг, спрямований на збільшення чисельності молоді, що готова до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, "Форпост – Північ". Протягом п'яти днів в Гетьманській столиці 105 однодумців (25 із них тренерів-волонтерів) приділять час своєму розвитку та вдосконаленню, відвідають цікаві зайняття, братимуть участь у військових вишколах.

Метою заходу є – утвердження патріотизму, духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей у молодого покоління, сприяння формуванню українського державницького світогляду учасників; виховання молоді на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції.

Програма заходу передбачає: ознайомлення з правила поводження зі зброєю (ММГ ПМ, ММГ АК-47), надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях, військово-інженерна підготовка (фортифікація піхоти: теорія та практика), вивчення основ висотної справи, тактичні заняття на прикладі «Мотузкова дорога», перегляд документальних історичних фільмів, тактика легкої піхоти для малих підрозділів, способи забезпечення життєдіяльності та правила поведінки в умовах дикої природи, основи рукопашного бою. Учасники заходу також ознайомляться з дивовижними пам’ятками та історією «Гетьманської столиці». Захід проходитиме до 28 жовтня.


Назад