Анонси
 
 
 

 

Назад

В Чернігові навчали молодь «Сучасним медіа для національно-патріотичного виховання»

У сучасному світі інформаційно-технічні засоби набувають усе більшого значення, а особливо засоби мультимедіа. Проблемою їх ефективного використання є низька кількість молоді, що вміють користуватися усіма можливостями та перевагами сучасних медіа, зокрема працювати зі ЗМІ та створювати якісний медіаконтент.

Так, 07 – 09 липня, в Чернігові, на базі готелю «Профспілковий», громадська організація «Освітня асамблея» провела Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку акцію  «Сучасні медіа для національно-патріотичного виховання».

Програма триденного заходу включила лекційні заняття про роль медіа у нашому житті, сучасні медіа, роль відеоматеріалів у національно-патріотичному вихованні, майстерність короткого ролику, роботу зі ЗМІ, а також перегляди сучасного кіномистецтва та короткого метру, практичні заняття, роботи в групах та презентації проектів.

В результаті акції, близько 40 учасників заходу, серед яких представники громадських об'єднань, військово-патріотичних клубів, волонтерських організацій, які проводять активну роботу з національно-патріотичного виховання дітей та молоді отримали навички створення якісного відеоматеріалу, медіаконтенту в галузі національно-патріотичного виховання та вміння спілкування зі ЗМІ, а також підвищили рівень розуміння важливості створення якісного медіаконтенту для популяризації патріотизму.

 

Назад