Анонси
 
 
 

 

Назад

Спорсмени Чернігівщини здобули чотири золоті нагороди на всеукраїнській першості з бойових єдиноборств «Комбат самозахист ІСО» 

Минулими вихідними, з 30 жовтня по 1 листопада, на легкоатлетичному манежі Київської обласної школи вищої спортивної майстерності відбувався чемпіонат України з бойових єдиноборств «Комбат самозахист ІСО». 

На всеукраїнську першість до Броварів завітали 438 представників спортивних клубів з 17 регіонів України. Поєдинки відбувалися  в різних вікових та вагових категоріях за розділами сейф-поінт, комбат: к-1, s-1, к-1 лайт, s-1 лайт, тотал-комбат, allstyle, фрі-бокс та грепплінг на чотирьох спортивних майданчиках: двох татамі, професійному боксерському та юніорському рингах.

В результаті поєдинків, команда Чернігівської області здобула чотири золоті нагороди серед дорослих.

Чемпіонами України стали: Денис Доценко (вагова категорія 60кг) та Картавенко Андрій (вагова категорія 75 кг) - переможці в розділах К-1 та муей-тай. Спортсмени - вихованці тренера ГО" Чернігівська обласна федерація таїландського боксу Муей Тай" Трохимця Віктора Михайловича, .

Бійці продемонстрували відмінну техніку, високий рівень підготовки, незламну волю до перемоги, і в той же час взаємоповагу, зразкове дотримання спортивної етики. Бої відбувалися динамічно, часто — з поперемінним успіхом. Судді і глядачі спостерігали з напруженням, адже доля кожного поєдинку могла вирішитися будь-якої секунди.

 

 
 

Назад