Анонси
 
 
 

 

Назад

Денис Песоцький, Данило Жасан – володарі Кубків України з боксу!

Феєричний виступ збірної Чернігівської області на Кубку України з боксу- це, безперечно, кращий результат наших боксерів на змаганнях такого рівня за всі роки існування Чернігівського боксу! 

В загальному заліку Чернігівська область зайняла 2 місце серед усієї України! Це найбільший успіх наших боксерів на національних змаганнях за всю історію боксу Чернігівщини. 

Кубок України з боксу серед чоловіків - Меморіалу Макара Мазая 2020, який з 21 по 27 вересня проходив у Маріуполі. Близько 150 найсильніших боксерів з усіх областей України боролися за титул чемпіона. 

Отже, «бронзовим» призером став Андрій Тимошенко (Новгород - Сіверський, МС, тренер Віктор Балабко). Андрій в 1/4 переміг представника Борисполю, але отримав неприємне розсічення, що і завадило йому повністю реалізувати свій потенціал у півфіналі з Чемпіоном Європи і призером світу серед молоді Іваном Папакіним, який представляє Бровари. 2 «золота»!

Денис Песоцький у в/к 64 кг (ОДЮСШ, тренер Павло Примаченко) провів 3 чудові поєдинки. 4-й не відбувся: суперник з Черкас знявся з двобою. 1/4 фіналу: дуже важкий поєдинок з МСМК, чемпіоном України 2017 Дмитром Черняком (Луганськ) і перемога! 1/2 перемога над сильним представником Вінниці, медалістом юніорських і молодіжних ЧЄ і ЧС Ігорем Ковтуном! І фінал! Перемога над срібним призером юнацьких Олімпійських Ігор Тарасом Бондарчуком з Броварів!
Приємно, що Денис Песоцький зміг реалізувати свій спортивний потенціал та виборов заслужену перемогу на престижних змаганнях!

Данило Жасан у в/к 81 кг ( ОДЮСШ, тренери Андрій Корець та Вадим Казанін). Перший двобій в 1/4 фіналу, з суперником з Луганську, Данило завершив у 2 раунді після 3 нокдаунів! 1/2 фіналу: Жасан бере реванш у давнього знайомого, МСМК з Вінниці, боксера - професіонала, Андрія Ісакова. Фінал: теж реванш у поєдинку з харківським боксером Максимом Коцом і заслужена перемога!

за інформацією Чернігівської обласної організації федерації боксу України

 

Назад