Анонси
 
 
 

 

Назад

Як перевіряють хід робіт на об’єктах «Великого будівництва» у Чернігівській області

Днями, представники мобільної моніторингової групи Департаменту  сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА на чолі з директором департаменту Андрієм Кужелем оглянули хід будівництва та реконструкції спортивних об’єктів за Програмою Президента «Велике будівництво» у містах Корюківка, Семенівка та селищі Сосниця.

У Корюківці будують футбольний стадіон з облаштуванням трибун та роздягалень на території Корюківської школи №4. Будівельні роботи тривають. Знято та вивезено верхній родючий шар ґрунту, вирито котлован під футбольне поле, вирівняно його основу. Розпочалось завезення щебеню і формування дренажної основи футбольного поля. На об’єкті функціонує відеоспостереження та встановлюються інформаційні борди.

У місті Семенівка зробили реконструкцію зали для фізкультурно-оздоровчих занять в існуючій прибудові до будівлі КЗ «Семенівський міський палац культури». Ремонтні роботи виконано на 100%, триває підключення приміщення до електромереж та обладнання поручня на пандусі. Незабаром планується його урочисте офіційне відкриття.
–    Під час кожного виїзду ми спостерігаємо за позитивними змінами та швидкими темпами реалізації спортивних проектів будівництва в області. У серпні ми матимемо за честь долучитися до відкриття нової спортивної зали у Семенівці, – повідомив голова мобільної моніторингової групи, директор Департаменту  сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Кужель.

 

У Сосниці триває реконструкція центрального стадіону із господарськими та адміністративними будівлями. Завершено бетонування основи для трибун. На стадії завершення внутрішні та оздоблювальні роботи в приміщеннях стадіону. Триває будівництво нової вхідної групи в’їзних воріт і огорожі стадіону. Незабаром планується збільшення постачання електроенергії на стадіон, чекають на техумови від обленерго. На об’єкті встановлено відеоспостереження та інформаційні борди.

Роботи активно тривають.

Інформація сайту Чернігівської ОДА

 

Назад