Анонси
 
 
 

 

Назад

Перший тур чемпіонату України з пляжного волейболу приніс перемогу нашим спортсменам

Цими вихідними, 4-5 липня, на спортивному майданчику міського пляжу «Золотий берег» відбувся перший етап чемпіонату України з пляжного волейболу. У турнірі взяли участь 24 команди з різних міст України.

В результаті напруженої боротьби перше місце вибороли брати Річард та Іван Ліхацькі; друге місце завоювали Денис Копич та Володимир Леоненко, обійшовши команду з м. Києва. Володарі перших двох сходинок п’єдесталу - представники відділення класичного волейболу ШВСМ з ігрових видів спорту.

«Приємно, що волейбол активно розвивається в області і обласна державна адміністрація всіляко підтримуватиме його розвиток», - зазначив Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської облдержадміністрації. Так, у 2020 році, на підтримку волейболу виділено більше 400 тис. грн, що на 50 тис. більше, ніж в минулому році.

Також привітав переможців змагань, вручив медалі та кубки Андрій Шемець - заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації - начальник управління з питань фізичної культури та спорту.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових спортивних звершень!

 

 
 

Назад