Анонси
 
 
 

 

Назад

Конкурсна комісія визначила переможця на посаду директора Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «ДИВОСВІТ»

У обласній державній адміністрації відбувся заключний етап конкурсного відбору на посаду директора Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «ДИВОСВІТ» Чернігівської обласної ради. Засідання комісії провів заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Подорван.

У роботі комісії взяли участь депутати обласної ради Дмитро Іванов та Анатолій Хавило, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Андрій Кужель, представники громадськості Наталія Проскуріна та Наталія Надирова.

На розгляд комісії надійшло чотири заяви від кандидатів, які виявили бажання взяти участь у конкурсі. За результатами розгляду документів, рішенням конкурсної комісії, один кандидат не був допущений до участі в конкурсі, оскільки поданий пакет документів не відповідав затвердженим конкурсним умовам.

Під час проведення конкурсу кандидати презентували себе та пропозиції щодо розвитку Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «ДИВОСВІТ».

Конкурсна комісія провівши співбесіду з кожним кандидатом окремо, шляхом відкритого голосування, визначила переможця конкурсу. Ним став Славинський Павло Михайлович, який набрав найбільшу кількість голосів присутніх на засіданні членів комісії 6 із 10 (загальний склад комісії – 11 осіб). Його кандидатура буде подана на розгляд депутатів на наступну сесію Чернігівської обласної ради.

за інформацією Чернігівської ОДА

 

 

Назад