Анонси
 
 
 

 

Назад

28 червня відзначаємо День молоді!

Це свято тих, з яким пов'язане майбутнє всієї нашої країни і майбутнє кожного з нас, на яких ми покладаємо великі надії.

Це свято дуже важливе для нашої держави. Адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні. Молодь приймала найактивнішу участь у Революції Гідності. Молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму та гідності захищають нашу рідну країну на передовій.

Тому у переддень свята вітаєто молодь Чернігівщини! Бажаємо творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб утілити всі прагнення. Щиро зичимо вам, справжнього особистого щастя, творчого натхнення, оптимізму та прихильності долі на всіх ваших життєвих дорогах!

День молоді: історія свята. У поточному році Дню молоді виповнюється 62 роки. Його історія бере свій початок з радянських часів. Вперше це свято відзначили у далекому 1958 році. Після здобуття Україною незалежності, у 1994 році президент Леонід Кравчук підписав указ №323/94 про відзначення Дня молоді. Зробив він це за ініціативи молодіжних організацій. Як відомо, День молоді в червні також прийнято відзначати в Білорусі, Росії, Узбекистані та Південній Осетії. 

А ось Міжнародний день молоді, який було засновано ООН, відзначається 12 серпня, Всесвітній день молоді – 10 листопада Міжнародний день солідарності молоді – 24 квітня.
 

за інформацією сайту УНІАН

Назад