Анонси
 
 
 

 

Назад

Моніторингова група проінспектувала хід реконструкції стадіону в смт Сосниця за програмою «Велике будівництво»

У п’ятницю, 26 червня, представники мобільної моніторингової групи на чолі з директором Департаменту  сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрієм Кужелем проінспектували хід реконструкції спортивного об’єкту за програмою «Велике будівництво» - стадіон селища Сосниця.

Разом із Сосницьким селищним головою Андрієм Портним члени моніторингової групи ознайомились, як проходить реконструкція стадіону.

На центральному стадіоні Сосниці будівельники приступили до роботи нещодавно. Всі роботи на об’єкті планується завершити до кінця поточного року. Проєктом реконструкції передбачено: відновлення огорожі та вхідних воріт, капітальний ремонт сходів на трибуни, адміністративної будівлі, прокладення комунікацій та системи відеоспостереження.

Загалом 5 спортивних об’єктів області включені до Національної програми «Велике будівництво», з яких 2 – нове будівництво в містах Корюківка та Остер, а 3 – капітальна реконструкція в Сосниці, Семенівці і в Чернігові (завершення робіт на стадіоні «Юність»).

На будівництво і реконструкцію зазначених об’єктів у 2020 році передбачено 84, 4 мільйонів гривень.

 

 
 
 
 
 
 

Назад