Анонси
 
 
 

 

Назад

«Олімпійський екомодуль» - проєкт, який об’єднав видатних спортсменів чернігівщини, сім’ї АТОвців та армію навколо доброї справи

19 червня 2020 року відбувся «Олімпійський екомодуль»/«ECOlympic» в смт. Гончарівське, який об’єднав видатних спортсменів чернігівщини, сім’ї АТОвців та армію навколо доброї справи. Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Андрій Кужель привітав учасників заходу та приєднався до висадки дерев на території майбутньої каплички, фундамент якої вже закладено.

Головна мета цього проєкту - стимулювати активну діяльність  підростаючого  покоління, спрямовану на збереження балансу в природі та захист екології.   

«Олімпійський екомодуль» - частина освітнього проекту OlympicLab, який реалізується НОК України, дає можливість учнівській та студентській молоді більше дізнатися про олімпійський рух та Олімпійські ігри, познайомитися із відомими атлетами та тренерами України, дізнатися про секрети як краще пізнати себе, отримати нові знання щодо лідерських якостей, олімпійських цінностей, основ бізнесу та кар'єри, тощо.  

 

 
 
 
 

Назад