Анонси
 
 
 

 

Назад

Оголошено конкурс на посаду директора Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт»

15 червня у Чернігівській ОДА провели перше установче засідання конкурсної комісії з відбору кандидатури на посаду директора Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт».

Засідання комісії проводив Андрій Подорван, заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації. У заході взяли участь депутати обласної ради Анатолій Хавило, керівник постійної комісії обласної ради з питань бюджету та фінансів, Дмитро Іванов, голова комісії з питань економічного розвитку, інвестиційної діяльності та здійснення державної регуляторної політики, і Сергій Журман, голова комісії з питань освіти, науки, культури та інформаційної сфери.

Конкурсна комісія складається з 11 осіб, серед них представники Департаменту сім’ї, молоді та спорту, депутати обласної ради та представники громадських організацій.

Під час першого засідання прийняли регламент, умови відбору, а також текст оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади .

Конкурс відбуватиметься у два етапи: самопрезентація та співбесіда. Інформацію, про вимоги до кандидатів та перелік необхідних документів можна переглянути на сайті Департаменту сім’ї молоді та спорту. Одне з основних завдань для здобувачів цієї вакансії – запропонувати ефективний план розвитку санаторію та найсприятливіші умови перебування в ньому для юних відпочивальників.

Після проведення конкурсу кандидатуру претендента на посаду директора позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» буде погоджено на сесії обласної ради.

Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дивосвіт» був створений рішенням дванадцятої сесії обласної ради шостого скликання 23 березня 2013 року з метою збереження і розвитку мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку в області відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей».

за інформацією Чернігівської ОДА

Назад