Анонси
 
 
 

 

Назад

Марафон відповідальності 2020 Фонду Родини Богдана Гаврилишина 

Богдан Гаврилишин став ініціатором створення Універсальної Декларації обов'язків людини у 2013 році. Український, канадський та швейцарський економіст, громадський діяч та меценат, член Наглядової ради Міжнародної академії мистецтва та науки прагнув оживити цінності свободи, людської гідності, верховенства права, соціальної справедливості.

10 червня, працівники Департаменту сім'ї, молоді та спорту разом з директором Андрієм Кужелєм приєднались до щорічного Марафону відповідальності Фонду Родини Богдана Гаврилишина/Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation та висадили насіння соняшника сорту «Богдан Гаврилишин».

Символом Марафону є соняшник сорту “Богдан Гаврилишин”, який був виведений спеціально до 90-річчя всесвітньо відомого українця.

Одне зернятко соняха проростає у красиву квітку і дає сотні плодів – а кожна така історія про прояв турботи щодо себе, своєї сім’ї, друзів, довкілля, країни чи світу надихне сотні інших сердець до відповідальних дій!

Кажуть, що звички формуються протягом 21 дня. У нас буде цілих 100, щоб зробити відповідальність невід’ємною частиною життя.

 
 
 

Назад