Анонси
 
 
 

 

Назад

Відбулась Всеукраїнська селекторна нарада з питань підготовки оздоровчої кампанії

11 червня 2020 року відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань підготовки оздоровчої кампанії під головуванням заступника Міністра соціальної політики України Бориса Лебедцова.

 У селекторній нараді взяв участь заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Андрій Подорван, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Андрій Кужель, начальник відділу з питань молоді та організації оздоровлення дітей Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Сергій Семенченко.

Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко окреслив епідемічну ситуацію в країні станом на сьогодні та висловив думку, що рішення Уряду щодо можливості початку оздоровчої кампанії буде прийматися не раніше 22 червня 2020 року, на наступному етапі виходу з карантинних обмежень.

Водночас Віктор Ляшко повідомив, що Міністерство охорони здоров’я України до цього часу завершить розроблення та затвердить тимчасові рекомендації щодо функціонування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку в посткарантинний період.

Питання щодо проведення літньої оздоровчої кампанії перебуває на контролі у керівництва облдержадміністрації та Департаменту.

 

Назад