Анонси
 
 
 

 

Назад

На Чернігівщині поліція та облдержадміністрація об’єднали зусилля в протидії домашньому насильству в умовах карантину

17 квітня відбулася спільна нарада представників поліції Управління превентивної діяльності та координаторів запобігання та протидії домашньому насильству в Чернігівській області, представників Департаменту сім’ї молоді та спорту Чернігівської ОДА.

У обговоренні актуальних питаннь протидії домашньому насильству в умовах карантину взяли заступник начальника відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності Костянтин Фещенко та начальник відділу ювенальної превенції Ольга Панкратова зустрілися з в.о. директора Департаменту сім’ї молоді та спорту Чернігівської ОДА В’ячеславом Голубом та начальником відділу з питань сім’ї та гендерної політики цього ж департаменту Русланою Нагорною. 

Під час наради вони обговорили питання взаємодії та заходи із запобігання та протидії домашньому насильству в Чернігівській області. Зважаючи, що з початку карантину кількість звернень до поліції щодо домашнього насильства збільшилася, правоохоронці спільно з чиновниками затвердять план спільних дій всіх служб. 

Джерело

Назад