Анонси
 
 
 

 

Назад

У Чернігівській облдержадміністрації вітали жіночий актив області

Відзнаками, квітами, подарунками та щирими побажаннями, сьогодні 06 березня, напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру, у Чернігівській облдержадміністрації вітали жіночий актив області.

Представниць органів влади та громадських організацій, волонтерок, матерів загиблих на сході України героїв, підприємниць, народних майстринь та військових привітав голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко.

— Без вас не можливі будь-які починання та звершення. Для нас, чоловіків, ви — натхнення, щоденна підтримка і турбота. Сподіваюсь, що і ми для вас є опорою, котра допомагає долати всі труднощі, — звернувся до учасниць заходу Андрій Прокопенко і побажав душевного тепла, злагоди в родинах, добробуту, професійних здобутків та реалізації найсміливіших планів.

Зі свого боку, жінки подякували за увагу та співпрацю у різнопланових проєктах, допомогу у втіленні громадських ініціатив. А ще закликали всіх присутніх об’єднуватися, аби жіночий рух Чернігівщини і надалі залишався таким потужним. Зі святом колежанок привітали завідувачка кафедри організації соціально-психологічної допомоги населенню Чернігівського національного технологічного університету, член Асоціації жінок-вчених громадської організації «Спілка жінок Чернігівщини» Катерина Кальницька, радник голови ОДА (на громадських засадах) з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків Лариса Юда, член правління громадської організації «Єдина родина Чернігівщини» Раїса Шанська та письменниця Олена Печорна.

У ході зустрічі голова ОДА вручив почесні відзнаки.

за інформацією сайту Чернігівської ОДА

 

 

Назад