Анонси
 
 
 

 

Назад

Обласний ярмарок «Що може жінка» збирає ініціативних, яскравих, талановитих та творчих жінок

Вже вісімнадцяту весну обласний ярмарок «Що може жінка» у Чернігові презентує різномаїття місцевого жіночого бізнесу та хоббі. 
Цього року ярмарок локалізувався у Чернігівському обласному молодіжному центрі до 7 березня. Ярмарок проходить у рамках реалізації обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017–2020 роки.

Сьогодні та ще два наступні дні тут можна помилуватись та придбати мило ручної роботи, святкові прянички, автентичний одяг, прикраси з бісеру та стрічок, вироби з глини та лози, картини зі шкіри, ляльки-мотанки, книжки, бджолині продукти та навіть мікрозелень.

В програмі ярмарку, окрім виставки-продажу товарів, заплановано: творчі майстер-класи, міні тренінги та воркшопи, афтограф-сесія від письменниць, fashion-перфоманси, а також нагородження переможців конкурсу дитячих малюнків «Жінка-весна», фотоконкурсу для аматорів та професіоналів (проводиться вперше), конкурсу «Чернігівський туристичний сувенір».

Ініціатор проекту - громадська організація «Спілка жінок Чернігівщини» за підтримки Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації.

 

 
 

 

 

Назад