Анонси
 
 
 

 

Назад

«Головна ялинка області» запалила свої вогні

Завжди новорічні свята об’єднують усіх своєю добротою, щирістю та теплом. В цей радісний час – дні милосердя, доброти, всепрощення, кожен чекає на диво та казку, особливо дітлахи.

Сьогодні, близько восьми сотень діток з районів, міст та об’єднаних територіальних громад нашої області відвідали свято «Головної ялинки області» у стінах Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка. Вже багато років новорічне свято дарує казку, розваги, веселощі та подарунки дітям, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Серед них: діти-сироти, діти-інваліди, діти, позбавлені батьківського піклування та батьки яких загинули у районі проведення антитерористичної операції, діти учасників АТО на сході країни, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також обдаровані та талановиті діти.

Перед переглядом вистави «Зимова казка» юних гостей привітав заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Андрій Подорван та вручив символічному «Новому року» подарунок.

 

 
 
 
 
 

Назад