Анонси
 
 
 

 

Назад

Відзначили кращі волонтерські ініціативи 

Вчора, 8 грудня, до міжнародного Дня волонтера, у Чернігівському обласному молодіжному центрі відзначили кращі ініціативи, їх авторів, а також реалізаторів, які брали участь у відборі. 

В нашій області реалізується безліч волонтерських проєктів та ініціатив, які заслуговують відзнак. Кожного дня звичайні люди, від щирого серця роблять речі, аби допомогти іншим. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання - те, що веде волонтерів вперед. Хочеться подякувати усім, хто займається волонтерством у будь-яких сферах за вогонь у їх серцях, незламність силу духу, творчість та креатив.

  1. Цього року відзнаки від Чернігівського обласного молодіжного центру отримали:
  2. Безбородько Сергій ГО «Еко Місто» з практикою «Перший громадський город».
  3. Казачкова Оксана, Добрянський молодіжний центр. Практика: "Скриня добра".
  4. Лукавенко Оксана, викладач Варвинської музичної школи. Практика: «Даримо добро і радість людям».
  5. Волонтерська група «Час для нас», м. Ніжин. Практика: «Творімо добрі справи за покликом серця».
  6. Студентська соціальна служба Чернігівського національного технологічного університету. Практика:
  7. "Інтерактивні театральні постановки для школярів на актуальні теми".
  8. Тимченко Анжела, Ніжинський міський молодіжний центр. Практика: Адвокація створення та облаштування Комунального закладу Ніжинський міський молодіжний центр.
  9. Литвин Катерина, Управління культури та туризму Чернігівської міської ради. Практики «Школа Амбасадорів» та «Творча майстерня казок».
  10. Федорченко Сніжана, Менський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка. Практика: Всеукраїнський проєкт з громадянського виховання та політичної просвіти для дітей та молоді, молодших 18 років "Вибори М18".
  11. Половинник Анна, Чернігівське вище професійне училище побутового обслуговування. Практика: проєкт «В єдності наша сила».
  12. Довгоброд Людмила, КЗ "Позашкільний навчальний заклад "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" ЧМР. Практика: Волонтерський квест "За межею".
  13. Федорченко Антоніна, Чернігівський обласний педагогічний ліцей для обдарованої молоді. Практика: Розвиток громадянської активності шляхом залучення до волонтерської діяльності.
  14. Рябуха Валерій, ГО "Центр профілактики "Вибір". Практика: Навчання тренерів, проведення в школах програми "Вибір" - профілактика наркоманії, ВІЛ/СНІДу та злочинності серед дітей.

Безумовно, в нашій області реалізується ще безліч волонтерських проєктів та ініціатив, які заслуговують відзнак. Тому діліться своїм досвідом і беріть участь у відборі в наступному році!

за інформацією Чернігівського обласного молодіжного центру

Назад