Анонси
 
 
 

 

Назад

Багатодітні родини Сновського району також отримали допомогу

Протягом останніх двох місяців голова Сновської райдержадміністрації Валерій Радібеда передав подарунки багатодітним родинам району.

Так, в якості поліпшення соціально-побутових умов проживання, сьогодні було вручено твердопаливний котел для опалення житлового приміщення багатодітній матері із с. Петрівка, яка народила та виховує семеро дітей, з яких на даний час 5 неповнолітніх.

Також, 30 жовтня двом багатодітним родинами району було вручено пральні машини. Сім’ї Воловенко із с.Петрівка та Костюченко із с. Сновське, які виховують по 5 дітей, такий подарунок вкрай необхідний.

Раніше у дітей родини Шумських із села Сновське, з’явилося двоярусне дитяче ліжко.

Допомога надається в рамках виконання Комплексної обласної програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року. За кошти обласного бюджету здійснюється підтримка багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше неповнолітніх дітей.

Інформація з ресурсу http://schorsadm.cg.gov.ua/index.php?id=368984&tp=page&fbclid=IwAR2H2lAafCZFs_Eodj8ajwc1e9K2nMQDG1C8djSPxDIj6PAHxPAlklkSnOc

Назад