Анонси
 
 
 

 

Назад

Реконструкцію стадіону «Юність» у Чернігові завершено

Чернігівська спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з футболу «Юність» відтепер має сучасну спортивну споруду – реконструкцію стадіону завершено. Футбольне поле тепер із високоякісним штучним покриттям. Також встановлені гумові легкоатлетичні доріжки, міні-футбольне поле, доріжка для стрибків у довжину, зручні трибуни для глядачів на три тисячі місць. Відремонтували і підтрибунне приміщення, де розміщені медичний пункт, роздягальні та кімнати арбітрів.

Будівельні роботи здійснені за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (майже 47,3 мільйона гривень) та співфінансування з місцевого бюджету Чернігова (майже 6,3 мільйона).

Новий стадіон – сучасний простір для занять фізичною культурою та спортом, підготовки спортивного резерву з футболу для збірних команд області та України.

Варто зазначити, що СДЮСШ «Юність» має гарні спортивні традиції. Серед вихованців школи є відомі футболісти, які грали у складі «Динамо» Київ: Андрій Ярмоленко, Тарас Луценко, Сергій Доценко, Павло Полегенько, Олексій Хобленко та інші.

Наразі у закладі функціонують 50 груп, в яких займаються понад 730 вихованців. Працюють 28 тренерів-викладачів та інструкторів-методистів.

за інформацією Чернігівської облдержадміністрації


 

Назад