Анонси
 
 
 

 

Назад

Стартував навчальний семінар для представників структурних підрозділів Департаменту в районах

Сьогодні розпочав роботу дводенний навчальний семінар для представників структурних підрозділів райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад Ніжина, Новгород-Сіверського, Прилук, Чернігова, відповідальних за реалізацію державної політики з питань сім’ї, молоді, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, розвитку фізичної культури та спорту.

На сьогоднішній день реалізація державної політики зазначених напрямків в Чернігівській області, зокрема в умовах децентралізації, потребує врахування поточного соціально-економічного стану регіону. На семінарі передбачено огляд питань, які актуальні для роботи структурних підрозділів в районах.

Левченко Наталія Володимирівна доповіла про врахування гендерних аспектів при реалізації проектів та програм, зокрема гендерного бюджетування.

Питання соціальної підтримки сімей з дітьми підіймала Марчук Ірина Петрівна, начальник управління праці та соціального захисту населення Новозаводської районної ради у місті Чернігові.

У напрямку реалізації молодіжної політики говорили про утворення молодіжних дорадчих органів, перспективи розвитку молодіжної інфраструктури, соціальне підприємництво для молоді та про стан і перспективи молодіжного житлового кредитування.

Розвиток спортивної інфраструктури області, міст, районів та об’єднаних територіальних громад прямо залежне від перспективи планування та розвитку пріоритетних видів спорту в умовах децентралізації. Окрему увагу приділили порядку підготовки і подання річної статистичної звітності за формою № 2-ФК та щорічному оцінюванню фізичної підготовленості населення.

 

 
 
 
 

Назад