Анонси
 
 
 

 

Назад

"Веселі старти" у Семенівці

08 листопада у місті Семенівка стартував фізкультурно-оздоровчий захід "Веселі старти", який було проведено Чернігівським обласним центром фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» спільно з Чернігівським обласним віділенням НОК України.

У заході взяли участь 10 команд. Перше та третє місця завоювала команда Семенівської гімназії  № 2, а друге місце - команда Семенівської ЗСО №3.

Учасники змагань були  нагороджені медалями, кубками, дипломами та подарунками від Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Чернігівського обласного відділення НОК України.

До слова. Також, цього дня були відзначені видатні спортсмени Семенівщини, які зробили значний внесок у розвиток фізичної культури і спорту нашої області.

Це - Котляр Сергій Володимирович – ветеран ФК «Ревна», двічі Чемпіон області по міні-футболу, Попович Віктор Володимирович – гравець ветеранської ФК, усе життя він пропагував серед населення здоровий спосіб життя, Сенько Юрій Михайлович – меценат, гравець ветеранської ФК, Ложковий Сергій Володимирович – вчитель фізичної культури, тренер-викладач з волейболу, Деденко Сергій Іванович – чинний Семенівський міський голова. Завдяки сприянню Сергія Івановича, спорт на Семенівщині завжди був у пріоритеті. А також, молодий перспективний спортсмен, якому зараз 10 років – В’язовик Антон Миколайович. Нині, він капітан футбольної команди Семенівської ДЮСШ. Незважаючи на свій юний вік, хлопець досяг успіху і став зразком для оточуючих.

 
 

Назад