Анонси
 
 
 

 

Назад

Лучники Чернігівщини гідно виступили на змагання відкритого чемпіонату області зі стрільби з лука в приміщенні

У Чернігові 9 листопада розпочались дводенні змагання відкритого чемпіонату Чернігівської області зі стрільби з лука в приміщенні. На відкритий чемпіонат області приєднались учасники і з інших регіонів – близько 80 спортсменів від наймолодших до ветеранів стрільби з 5 областей України.

Перший день змагань – кваліфікація, другий – боротьба за медалі у командному та особистому заліках. Незважаючи на велику конкуренцію, наші спортсмени виступили дуже вдало.

В особистих змаганнях:

  • серед чоловіків срібну нагороду виборов Микола МОЙСІЄНКО,
  • серед кадеток золоту медаль виборола Поліна ЖУК,
  • серед кадетів дві нагороди золото і бронзу отримали Олександр КРИВОРУЧКО і Віталій ГАЛАЙКО.
  • серед наймолодших юнаків 2008 р.н. та молодших бронзова нагорода дісталась Юрію ПЯТКОВСЬКОМУ.

В командних змаганнях команда Чернігова в складі Миколи МОЙСІЄНКА, Миколи ДУШИНА та Юрія ПЕТРЕНКА стали переможцями серед чоловіків. Поліна ЖУК в складі об'єднанної команди також посіла найвищу сходинку п' єдисталу серед кадеток. Ще одна перемога Чернігівських спортсменів у кадетської команди в складі Олександра КРИВОРУЧКА, Віталія ГАЛАЙКО та Олександра КАРПЕНКА. Команда молодших кадеток у складі Аліни КРАВЧЕНКО, Анни ЄРШОВОЇ та Олени ДРОМЕНКО стали бронзовими призерами.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації вітає спортсменів та їх наставників з чудовим результатом.

за повідомленням Чернігівської областної федерації стрільби з лука

 

 
 
 

Назад