Анонси
 
 
 

 

Назад

На Чернігівщині побудували перший мультифункціональний спортивний майданчик для занять ігровими видами спорту

Сьогодні, 8 листопада, у м. Семенівка урочисто відкрили перший мультифункціональний спортивний майданчик для занять ігровими видами спорту: баскетболом, волейболом, гандболом та тенісом.

На урочисте відкриття завітала заступниця директора  Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації Олена Швидка та директор Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар.

Загалом, у 2019 році на Чернігівщині за рахунок бюджетних коштів включені на реалізацію 17 спортивних об’єктів. 

На реалізацію бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» у Чернігівській області у 2019 році профінансовано 11 футбольних майданчиків зі штучним покриттям загальною вартістю 16023,6 тис.грн. (у т.ч. 7993,1 тис. грн. - кошти державного бюджету, 7630,5 тис. грн. - кошти місцевих бюджетів, 400 тис. грн. - позабюджетні надходження), будівництво і реконструкція яких буде завершена до кінця року.

Крім того, за іншою державною програмою на умовах співфінансування з державного і місцевих бюджетів у 2019 році передбачено будівництво в області 6 мультифункціональних майданчиків для занять чотирма ігровими видами спорту (міні-футбол, волейбол, гандбол і баскетбол), доля співфінансування з державного бюджету на будівництво яких становить 4766,9 тис.грн.

Читати також На Чернігівщині побудували ще один спортивний об’єкт - футбольний майданчик

 

 
 

 

Назад