Анонси
 
 
 

 

Назад

У Чернігівському районному центрі зайнятості відбулася зустріч з безробітними щодо можливих ризиків працевлаштування за кордоном

Сьогодні, 06 листопада 2019 у Чернігівському районному центрі зайнятості профільний спеціаліст з питань протидії та запобігання торгівлі людьми Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації - Катерина Ганжа провела інформативну зустріч з особами з числа безробітних.

Присутні ознайомилися з поняттям «торгівля людьми», основами законодавства України у сфері працевлаштування за кордоном, наслідками зовнішньої нелегальної трудової міграції, перевагами легального працевлаштування.

Учасники дізналися про форми та методи вербування, експлуатації людини, небезпечні стереотипи та реалії, з якими стикаються трудові мігранти за кордоном, види шахрайства при працевлаштуванні за кордоном.

Наприкінці заходу роздано інформаційні матеріали, що містять корисні поради для тих, хто зібрався за кордон та контактні дані національної телефонної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів. Також безробітні переглянули відеоролик про втягнення у жебракування – «Ти можеш мене помітити?».

 

 

Назад