Анонси
 
 
 

 

Назад

У Чернігові Korean Culture Day зібрав активну, талановиту молодь

02 серпня, в Чернігівському молодіжному центрі проходили заходи у рамках Korean Culture Day - «Дня корейської культури».

Корейська культура – неймовірно цікава та екзотична. Вона наповнена давніми традиціями та сучасними віяннями, вона колоритна та багатогранна. Це частина світової культури, яка має своє виразне обличчя. А корейська поп-культура є зараз однією з найпопулярніших у світі і займає своє особливе місце серед молоді.

Волонтери з Південної Кореї підготували для учасників заходу майстер-класи з оригамі, каліграфії, пісенну творчість, демонстрацію вправ теквондо.

Цілий день зали центру були наповнені драйвовою музикою, веселими іграми, конкурсами, змаганнями, яскравими танцями та новими цікавими знайомствами. Korean Culture Day зібрав активну молодь, яка має спільні інтереси і величезну кількість талантів.
Кожен учасник заходу отримав незабутні враження, гарний настрій та яскраві емоції.

Головною метою події, за словами організаторів - представників громадської організації «Global youth community», є стимулювання дітей та молоді Чернігівщини до активного та змістовного, різнобічного дозвілля, культурний розвиток та покращення культурних взаємовідносин.

 

 
 
 

Назад