Анонси
 
 
 

 

Назад

Кращі спортсмени Чернігівщині за підсумками у травні місяці відзначені разом з тренерами

Сьогодні, 02 червня, у Чернігівському обласному молодіжному центрі вшанували кращих спортсменів місяця за участі голови Відділення НОК України в Чернігівській області Валерія Куліча. Відзнаки та подарунки гостям вручали Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Ніна Лемеш, заступник голови Відділння НОК України в Чернігівській області Андрій Дериземля.

Кращі спортсмени за підсумками у травні місяці відзначені разом з тренерами, серед них:

  •  Андрій Пономар – майстер спорту України з велосипедного спорту, багаторазовий чемпіон України серед юніорів та юнаків, вихованець комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ «Україна». Тренується у Аксюти Миколи Дмитровича;
  • Андрій Гребенюк – майстер спорту України з настільного тенісу, багаторазовий чемпіон України серед юніорів та юнаків, вихованець Чернігівської школи вищої спортивної майстерності. Тренується у Говорунця Сергія; 
  • Поліна Жук - майстер спорту України зі стрільби з лука, переможниця та призерка Кубку Європи серед юніорів, вихованка КПНЗ «Фортуна». Тренер лучниці - Євгеній Руденчик.

Також на урочистостях відзначили Голову обласної федерації велосипедного спорту Юрія Мартинова та Євгена Руденчика за організацію та проведення змагань на високому рівні – Відкритого Кубку Сіверщини з велоспорту на шосе та Всеукраїнських змагань зі стрільбі з луку.  За вагомий внесок у реалізацію молодіжної політики в області колектив Чернігівського обласного молодіжного центру отримав подяку від Чернігівської обласної ради.

 

 
 

 

Назад