Анонси
 
 
 

 

Назад

Молодь Чернігівщини відзначила своє свято на Мистецькому хуторі Обирок

Протягом трьох днів, з 28 по 30 червня, на Мистецькому хуторі Обирок, що на Бахмаччині, відбулися святкування з нагоди Дня молоді у форматі «ТАМ – територія активної молоді».

Серед учасників ТАМу – молодь з районів, міст області та об’єднаних територіальних громад, поціновувачі якісного кінематографу, екоактивісти, лідери екопоселень, молоді сім’ї з дітьми.

Вже традиційно, «ТАМ – територія активної молоді» проводиться з метою підвищення національного духу та патріотичного виховання молоді, створення можливостей для самореалізації та розкриття її творчого потенціалу.

Цьогорічна програма присвячена взаємодії людини та природи, тому і локація відзначення дня молоді трохи незвична – на території Мистецького майдану на хуторі Обирок, який у 2007 році започаткував режисер Леонід Кантер.

Серед поліської природи активна прогресивна молодь долучились до майстер-класів, тренінгів, спортивних активностей. Окрім того учасники доєдналися до мистецьких заходів, що проходили в рамках фестивалю "Кіносарай".

Департамент сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації дякує учасникам та організаторам, Чернігівському обласному молодіжному центру, команді Обирку.

 

 
 
 

Назад