Анонси
 
 
 

 

Назад

Відбулось засідання Координаційної ради з питань популяризації серед населення оздоровчої рухової активності

24 червня відбулося засідання Координаційної ради з питань популяризації серед населення оздоровчої рухової активності при обласній державній адміністрації, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Наталії Романової.

З метою забезпечення координації дій з реалізації в області Планом заходів з реалізації в Чернігівській області Національної стратегії з оздоровчої рухової активності на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» на 2019 рік, затвердженим розпорядженням голови обласної державної адміністрації 27 серпня 2018 року № 488.

Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніна Лемеш, у своїй доповіді ознайомила учасників засідання із результатами проведення моніторингу стану забезпечення населення об’єднаних територіальних громад спортивними майданчиками та їх відповідність Державним будівельним нормам України (ДБН В.2.2-13-2003). Було наголошено, що із 39 об’єднаних територіальних в Чернігівській області, найбільшу кількість спортивних майданчиків мають Корюківська ОТГ – 40 спортивних майданчиків, а найменшу кількість, по одному, мають Тупичівська ОТГ, Линовицька ОТГ та Малодівицька ОТГ.

 Про забезпечення участі дітей з інвалідністю у відбіркових та фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» у 2019 році повідомив Олександр Пітель, директор комунального закладу «Чернігівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Чернігівської обласної ради.

Лещенко Любов та Ігор Григор'єв доповіли про проведення обласних зимової і літньої Спартакіад серед державних службовців обласної, районних державних адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування та обласної Спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських, сільських і селищних рад та обласних Спартакіад серед представників виробничої, соціально-побутової сфер і галузей народного господарства у 2019 році.

 
 

Назад