Анонси
 
 
 

 

Назад

Кубок Сіверщини з велоспорту на шосе зібрав 135 спортсменів з різних куточків України

Цими вихідними у Чернігові відбувся Кубок Сіверщини з велоспорту на шосе, який зібрав 135 спортсменів з різних куточків України - і з Чернігівської області, і з Київської, Дніпропетровської, Одеської, Вінницької, Сумської, Харківської. Найменшій учасниці змагань - 9 років, найстаршому - 68.

Локаціями для проведення велозмагань стали дві дороги загального користування державного значення - М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі та Р-56 Чернігів - Пакуль - КПП “Славутич” - Чорнобиль. У перший день змагань, 11 травня, у селі Зайці на трасі Р-56 відбулися індивідуальні заїзди на 15 кілометрів. 12 травня на М-01 пройшла групова гонка на 80 кілометрів.

Переможці та призери у всіх вікових групах нагороджені грамотами і медалями. Переможці в абсолютному та командному заліку отримали грошові винагороди та кубки. Заслужені нагороди спортсменам вручали почесні гості - Ніна Лемеш та Андрій Дериземля.

Серед організаторів змагань - відділення Національного олімпійського комітету України у Чернігівській області, ГО "Федерація велосипедистів Чернігівщини" за сприяння Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Управління сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міськради, Чернігівського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

за інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області

 

Назад