Анонси
 
 
 

 

Назад

Відбувся навчальний семінар на тему: «Організація заходів щодо запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми на місцевому рівні»

19 квітня 2019 року Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації разом з Чернігівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели навчальний семінар на тему: «Організація заходів щодо запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми на місцевому рівні». У семінарі взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, відповідальних за реалізацію державної політики з питань запобігання та протидії домашньому насильству, та директорів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад Ніжина, Прилук, Чернігова, міських/селищних рад об’єднаних територіальних громад.

Основне завдання семінару – підвищення спроможності органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та загальних служб підтримки постраждалих осіб у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, розширення знань щодо можливих шляхів надання допомоги особам, які потрапили в ситуацію торгівлі людьми чи зазнали насильство.

Значну увагу було приділено питанню взаємодії державних органів та установ, на які покладено функції з питань запобігання та протидії домашньому насильству. А також, на семінарі надано роз’яснення стосовно організації роботи щодо забезпечення багатодітних сімей посвідченнями батьків та дітей з багатодітної сім’ї.


Назад