Анонси
 
 
 

 

Назад

Запрошуємо учасників віком від 6 до 19 років до участі у Конкурсі плаката «Я – Україна!

Конкурс організовано з метою сприяння розвитку дитячої творчості, а також формування національно-патріотичної свідомості молоді. Зокрема, щодо національних інтересів України одним з яких є інтеграція у євроатлантичний безпековий простір.

Захід проводиться з ініціативи ГО «Волонтерський рух «Батальйон Сітка» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти та науки України, Державної бібліотеки для юнацтва України, Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого.

Роботи приймаються на електронну пошту [email protected] до 31 травня 2019 року включно. В техніці виконання плаката обмежень немає. Журі визначає роботи у трьох вікових групах.

22.06.2019 переможці Конкурсу будуть урочисто оголошені та нагороджені відповідними грамотами, нагородами та подарунками. За результатами Конкурсу також будуть проведені виставки плакатів учасників, організовані публікації у засобах масової інформації та соціальних мережах з відповідними коментарями про автора.

І-й етап (10 квітня-31 травня) – подача фото робіт у форматі PDF на електронну пошту [email protected] з додатком: заявка від учасника (додаток 1).
До участі допускаються роботи, що надійшли до 31 травня 2019 року включно.

ІІ-й етап (1 червня – 22 червня 2019) – подача оригіналу робіт лауреатами, які визначені журі. Плакати надаються особисто, через уповноважених осіб, поштою чи кур'єрською службою за адресою: ГО «Волонтерський рух «Батальйон Сітка» ( вул.. Народного Ополчення,2 , м. Київ, 03152).
Після *15 червня 2019* року роботи прийматися не будуть. Остаточне визначення переможців (по 3 переможця в трьох вікових категоріях).

Положення про Конкурс https://docs.google.com/…/1jEORiwQXN1XWqX7ug7MrXQWz-Xz…/edit

 

 

Назад