Анонси
 
 
 

 

Назад

Комплект нагород у команди радіоаматорів Чернігівщини на чемпіонаті з радіозв`язку на коротких хвилях 2019 року

16 лютого  2019р. завершилось суддівство  Чемпіонатів України з радіозв`язку на коротких хвилях телеграфом, телефоном та телетайпом 2019р.

Радіоаматори області в черговий раз підтвердили свою високу майстерність і згуртованість. У напруженій боротьбі команда Чернігівщини стала Чемпіоном України з радіозв`язку на коротких хвилях 2019 року, виборовши всі три ПЕРШИХ  місця в командній  першості серед областей України!

Перемогу виборювали 5 колективних аматорських радіостанцій:

UR4RWW, UW7RWA з Носівки у складі операторів Буцан Аліна, Іщук Яна, Золов Дмитро, Микула Сергій, Макуха Олександр , Генік Ігор, Кияниця Василь, Білобловський Генадій; UR4RXJ з Остра у складі операторів  Шелепень Юлія, Проколійко Вероніка,  Кошова Анна,  Француз Вікторія; UR4RZX з Прилук у складі операторів Хорт Юрій, Пишевський Олександр, Поволоцький Едуард; UR4RZD з Сосниці у складі операторів Клименко Дарії, Осипенко Світлани, Крючок Анастасії;

та  22 індивідуальні  аматорські радіостанції:

UR8RF Свистельник Олександр та UW5RG Борисенко Ігор з Остра, UX1RX Савченко Анатолій та UT3RN Савченко Микола з Дмитрівки Бахмацького району, UY2RA Касмінін Єгор зі Славутича, UY7RR Коленько Сергій , UR5RP Литвиненко Олександр,  UT5RB Бачок Олексій, UT0RS Надточей Сергій, UX0RR Городній Костянтин, UW8RR Дунай Володимир, UX7RR Новіков Олександр, та UT0RQ Філіпова Валентина   з Чернігова, UR5RPD Грищенко Володимир та UR5RSM Снопок Марія з Ільмівки Городнянського району, UT8RN Козаченко Олександр, UV3RT Кивиржик Володимир, UR5ROY Хорт Юрій  та  UT3RS Неділько Сергій з Прилук, UR5RZ Румянцев Володимир та UR5RBI Хадоновіч Олександр зі Сновська, UT8RR Григорук Валерій із Сосниці.

Окрім перемоги у обласному заліку маємо наступні досягнення:

Колективна аматорська радіостанція з Носівки UR4RWW під керівництвом  Кияниці Василя Васильовича виборола ПЕРШЕ місце у командній першості серед юніорських команд (Ч19) з присвоєнням звання « Чемпіон України з радіозв`язку на КХ телефоном серед юніорів Ч19».

Колективна аматорська радіостанція з Остра  UR4RXJ під керівництвом  Борисенка Ігоря Володимировича  виборола ДРУГЕ місце серед юніорів у телеграфному чемпіонаті та ПЕРШЕ місце у командній першості серед юніорських команд (Ж19) з присвоєнням звання « Чемпіон України з радіозв`язку на КХ телефоном серед юніорів Ж19», а колективна аматорська радіостанція з Сосниці UR4RZD під керівництвом  Клименка Олександра Андрійовича у цій номінації виборола ТРЕТЄ місце.

UR5RSM Снопок Марія з Ільмівки Городнянського району виборола ПЕРШЕ місце в Україні у номінації «Один оператор-всі діапазони-жінки» у телефонному чемпіонаті, а UT0RQ Філіпова Валентина з Чернігова виборола ПЕРШЕ місце в Україні у номінації «Один оператор- діапазон 80 м -жінки» в телетайпному чемпіонаті.

Під час змагань 5 спортсменів вперше виконали норматив  кандидата у майстри спорту України з радіоспорту,  6 – першого  розряду  та 1 – другого.

Вітаємо радіоспортсменів області з ПЕРЕМОГОЮ та бажаємо нових досягнень у змаганнях!

Детальніше на сайті Чемпіонатів  за посиланням  http://chu.cc.ua/index.html

US5RK Олександр Клименко, керівник ВП ЛРУ у Чернігівській обл.

 

Назад