Анонси
 
 
 

 

Назад

Відбувся Чемпіонат України з радіозв`язку на коротких хвилях телеграфом

05 січня 2019 року відбувся Чемпіонат України з радіозв`язку на коротких хвилях телеграфом.

У змаганнях взяли участь 11 команд колективних аматорських радіостанцій та 87 операторів індивідуальних  аматорських радіостанцій з 20 областей України та м. Києва.  Серед учасників 1 ЗМСУ, 1 МСУМК, 1 МСМК СРСР, 27 МСУ та 6 МС СРСР, 36 КМСУ.

У напруженій боротьбі команда Чернігівщини в чергове посіла ПЕРШЕ місце в командній  першості серед областей України. Друге місце у радіоспортсменів Дніпропетровської області, третє –  Миколаївської обл.

Перемогу для нашої області виборювали колективні аматорські радіостанції UR4RWW, UW7RWA з Носівки у складі операторів Кияниця Василь, Білобловський Генадій, Буцан Аліна, Микула Сергій, Макуха Олександр , Генік Ігор і UR4RXJ з Остра у складі операторів  Шелепень Юлії, Француз Вікторії, Кошової Анни та  8 індивідуальних  аматорських радіостанцій – UR8RF Свистельник Олександр з Остра, UX1RX Савченко Анатолій та UT3RN Савченко Микола з Дмитрівки, UY2RA Касмінін Єгор зі Славутича, UT8RN Козаченко Олександр та UV3RT Кивиржик Володимир з Прилук, UY7RR Коленько Сергій з Чернігова, UR5RZ Румянцев Володимир зі Сновська.

Хочеться окремо відзначити команду колективної радіостанції Остерської Станції юних техніків UR4RXJ  під керівництвом  кандидата у майстри спорту України Борисенка Ігоря Володимировича  яка в командній першості серед юних учасників виборола ДРУГЕ місце в Україні.

Детальніше на сайті Чемпіонатів  за посиланням http://chu.cc.ua/index.html

Назад