Анонси
 
 
 

 

Назад

Традиційно «Головна ялинка області» запалила свої вогні

За доброю новорічною традицією, діти, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки, зібрались навколо «Головної ялинки області» в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка, адже всім дітям так хочеться торкнутися до зимової казки.

Сьогодні, 09 січня, свято зібрало близько 750 дітей з Чернігівщини, серед яких діти-сироти, діти-інваліди, діти, позбавлені батьківського піклування та батьки яких загинули у районі проведення антитерористичної операції, діти учасників АТО на сході країни, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також обдаровані та талановиті діти.

Дітлахів біля лісової красуні розважали казкові герої, «символи» нового року. Разом із гостями свята вони водили хороводи та співали пісень, а також малеча отримала солодкі подарунки.

Завітав на свято головної ялинки і голова облдержадміністрації Олександр Мисник. Він привітав гостей з Новорічними та Різдвяними святами та вручив символічному «Новому року» подарунок. Завершилось свято переглядом дитячої вистави "Всі миші люблять сир".

 

 
 
 
 
 
 





 

Назад