Анонси
 
 
 

 

Назад

Практичний психолог Ніжинського будинку дітей та юнацтва Тимченко Анжела Володимирівна - лауреат Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2017 рік

10 грудня в Києві, в Будинку Уряду відбулось урочисте нагородження лауреатів Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2017 рік.

20 молодих людей і дівчат, які своєю діяльністю та діяльністю громадських організацій сприяли розвитку молодіжної політики у своїх містах та регіонах, отримали диплом та нагрудний знак.

Грошовий еквівалент Премії - 50 тисяч гривень – було перераховано лауреатам у серпні цього року.

В нагородженні взяли участь Прем’єр-Міністр України Володимир Гройсман, Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Володимир Гройсман привітав лауреатів премії:

«Це велика честь – вітати вас із здобуття цієї премії. Для Уряду України є дуже важливим, що є молоді люди, які у своїх сферах забезпечують необхідні зміни, щоби трансформувалась сама країна, і, врешті решт, ми досягли якості життя, якої прагне і на яку заслуговує українське суспільство.

У кожного з вас є свій життєвий шлях, бачення майбутнього, але важливо те, що ви є активними учасниками тих процесів, які відбуваються у державі. Я радий, що кожен з вас знаходить ту справу, яка є необхідною для великої кількості людей – волонтерський рух, національно-патріотичне виховання, створення осередків для молоді».

Серед лауреатів ТИМЧЕНКО Анжелі Володимирівні - практичний психолог Ніжинського будинку дітей та юнацтва отримала Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2017 рік, а саме за правозахисну та політичну діяльність, боротьбу з корупцією, розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, вирішення питань житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, Премією КМУ щороку відзначаються молоді люди, досягнення яких сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Кращих представників молоді визнають за такими напрямами:

1) правозахисна та політична діяльність, боротьба з корупцією, розвиток місцевого самоврядування та місцевої самоорганізації населення, вирішення питань житлово-комунального господарства;

2) національно-патріотичне виховання громадян, підготовка молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним Силам та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях;

3) вшанування та надання допомоги учасникам боротьби за незалежність України у ХХ столітті, жертвам політичних репресій та членам їх сімей, впорядкування військово-меморіальних об’єктів, пов’язаних з боротьбою за незалежність і територіальну цілісність України;

4) впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу, створення нових робочих місць, освіта та працевлаштування соціально уразливих категорій населення, у тому числі осіб з особливими потребами, внутрішньо переміщених осіб тощо;

5) популяризація здорового способу життя;

6) утвердження ролі сім’ї в суспільстві, захист дитинства;

7) культурно-мистецька та наукова діяльність;

8) захист населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій, охорона навколишнього природного середовища, захист тварин.

З розпорядженням "Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України за 2017 рік "можна ознайомитись ТУТ.

Назад