Анонси
 
 
 

 

Назад

«Можливості UNLIMITED». В Чернігівському обласному молодіжному центрі відзначили Міжнародний День людей з інвалідністю

Міжнародний День людей з інвалідністю не свято, 03 грудня весь світ проводить заходи, щоб привернути увагу до важливості інтеграції людей з обмеженими фізичними можливостями у суспільство та залучення їх до активного життя громади.

До Чернігівського обласного молодіжного центру завітали підлітки та молод, на яких чекав інтерактивний захід «Можливості UNLIMITED» та зустріч із видатними спортсменами-паралімпійцями міста, переможцями Параолімпійських ігор. Заслужений майстер спорту з біатлону, Ігор Репьюх та майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби поділилися із глядачами історіями свого успіху.

Також мешканцям та гостям Чернігова в приміщенні молодіжного центру було презентовано спектакль-вертеп від Молодіжного інтеграційного студійного театру «МІСТ», акторами якого є люди з інвалідністю.

У Чернігівському обласному молодіжному центрі є можливість для дітей та молоді проводити власне дозвілля. Для мешканців міста на регулярній основі працює креативний простір "Арсенал Ідей Україна. Чернігів", два кіноклуби, де можна безкоштовно подивитися кіно, клуби англійської та французької мови, дебатні клуби та величезна кількість можливостей для активної молоді зміцнити свої навички та реалізувати ідеї.

 

 

Назад