Анонси
 
 
 

 

Назад

Про стан виконання заходів по напрямках роботи у 2018 році говорили на засіданні Колегії Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Сьогодні, 28 листопада, на Колегії Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації обговорили стан виконання заходів по напрямках роботи у 2018 році.

Мова йшла про реалізацію заходів в рамках виконання обласних цільових Програм. Так, у напрямку національно-патріотичного виховання протягом 2018 року за безпосередньої участі Чернігівської обласної державної адміністрації, за ініціативи та спільно з громадськими організаціями, проведено 25 заходів спрямованих на формування громадської позиції та національно-патріотичне виховання.

З метою надання можливості населенню України самостійно оцінювати рівень власної фізичної підготовленості на керівників місцевих органів виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій було покладено завдання щодо забезпечення організації та проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості. Цьогорічні результати оцінювання фізичної розміщенні на сайті Департаменту http://dsms.cg.gov.ua/index.php?id=21667&tp=1&pg= 

Читати також: Про результати щорічного оцінювання фізичної підготовленості громадян області обговорювали на профільному засіданні

Концептуальний підхід Департаменту в молодіжній політиці полягає в активній взаємодії з громадськими організаціями, активною молоддю, сприяння реалізації молодіжних ініціатив, проектів, проведення заходів спільно з молоддю та для молоді.

Станом на сьогодні, у 2018 році з обласного бюджету Департаментом використано 272,0 тис. грн для проведення заходів в молодіжному напрямку, з них: на фінансову підтримку проектів громадських організацій – 54,3 тис. грн. та на підтримку молодіжних ініціатив та заходів217,7 тис. грн.

Загалом у 2018 році Департаментом підтримано 3 молодіжні проекти, реалізовано 2, а саме: проект «Чернігівська молодь у системі сучасних суспільних координат» громадської організації «Асоціація регіональних засобів масової інформації» та проект «Сонячне коло» Чернігівської обласної благодійної організації «Аратта».

Не лишили поза увагою підсумки оздоровчої кампанії 2018 року. Читати також: Підбили підсумки оздоровчої кампанії 2018 року

Також члени колегії розглянули два клопотання щодо присвоєння багатодітним матерям почесного звання України «Мати-героїня».

Назад