Анонси
 
 
 

 

Назад

Відкритий турнір з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями ОРА та вадами зору з жиму штанги лежачі, з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю

24  листопада  2018 року  у м. Чернігів  пройшов  відкритий  турнір з пауерліфтингу  серед  спортсменів  з  ураженням  опорно-рухового  апарату та  вадами  зору  з  жиму  штанги  лежачи,  з нагоди  Міжнародного  Дня людей  з інвалідністю.

За  перемогу  змагались до 30 атлетів у дев’яти  вагових  категоріях  від  49 до  107 кілограмів серед чоловіків  та  серед  жінок  у  вагових  категоріях від 55 до 73 кілограмів.

Спортсмени з Ніжинського  району  смт. Лосинівка, Борзнянського району с. Прохори,  Чернігівського  району  с. Боромики, м. Борзна  та  м.  Чернігів  показували  свою  майстерність  на  спортивному  помості.

Переможці  та  призери  змагання  отримали  грамоти та медалі. Вітаємо тренерів Короткого С.Є., Могильного В.Ф., Куца В.І.,  Ладисєва А.В., Середу О.А., Короткую М.А.  за вдалі виступи їх спортсменів.

Організували захід Чернігівська обласна ДЮСШ інвалідів за підтримки Чернігівського міського центру фізичного  здоров’я  населення  «Спорт для всіх».

  

Назад