Анонси
 
 
 

 

Назад

Базовий тренінг "Молодіжний працівник" відбувся у Ніжині

Протягом 3-х днів з 30 жовтня по 01 листопада  близько 26 активістів молодіжної сфери Ніжина віком від 14 до 53 років пройшли навчання в рамках Базового тренінгу по програмі Молодіжний працівник від Мінмолодьспорту та Державного інституту сімейної та молодіжної політики, а також програм ПРООН та Юнісеф.

Тренінг провели Анжеліка Тимченко – практичний психолог, координатор Молодіжного банку ініціатив Ніжина, Олег Котеленець – начальник відділу молодіжної роботи Чернігівського обласного молодіжного центру та інші тренери Чернігівщини. Співорганізатором тренінгу став відділ у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Три дні у стінах Art&Info креативного простору Ніжинської ЦБС учасники опрацьовували поняття молодіжної політики та молодіжної роботи, європейський підхід до молодіжної роботи, молодіжного працівника в громаді та компетенції молодіжних працівників з акцентом на Портфоліо молодіжної роботи Ради Європи. В результаті тренінгу Ніжин поповнився 20-ма новими змотивованими молодіжними працівниками.

 

 
 

Назад