Анонси
 
 
 

 

Назад

Три багатодітні сім’ї Срібнянщини отримали допомогу за кошти обласного бюджету

Три багатодітні сім’ї, що проживаються на території Срібнянського району, сьогодні отримали допомогу, на виконання Комплексної обласної програми підтримки сім'ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

Привітати родини та вручити подарунки вирушили голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Ганна Тимошенко.

Допомога, а це двохярусні ліжка з матрацами, отримали родини Слободенюків та Войтюків із с. Горобіївки, а також подружжя Гавриленко з с. Савинці. Приємно відмітити, що в кожній родині виховується по 5 дітей.

Ніна Бондаренко та Ганна Тимошенко привітали сім’ї, побажали їм щастя, сімейного достатку, благополуччя, а головне здоров’я та успіхів для їх дітей, здійснення всіх задумів і мрій. 

В.о. старости Савинського старостинського округу Віктор Волуй та в.о. старости Горобіївського старостинського округу Олександр Матійко надавали постійну організаційну підтримку та завітали до родин.

Допомога, згідно програми, надається для поліпшення житлових та соціально-побутових умов за рахунок коштів обласного бюджету у 2018 році сім’ям, в яких виховується п’ятеро та більше дітей.

За інформацією Срібнянської РДА

 

Назад