Анонси
 
 
 

 

Назад

Свято олімпійського прапора в Чернігові з нагоди відкриття ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Аргентині

Цими днями в усіх регіонах України проводяться урочисті заходи з нагоди відкриття ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор – церемонії підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України!

Спортсмени, тренери, вболівальники, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, представники громадських організацій та органів виконавчої влади виходять на площі, стадіони, спортивні майданчики для того, щоб відзначити це свято.

У чернігівській обласній КДЮСШ Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації з цієї нагоди зібралися кращі спортсмени міста, заслужені майстри спорту України, тренери та глядачі.

Почесними гостями свята були: Ніна Лемеш – перший заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області, директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту ОДА, Андрій Дериземля – заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області, начальник Управління сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Дмитро Пиріжок – відповідальний секретар відділення НОК України в Чернігівській області, директор МЦ «Спорт для всіх», Анатолій Скрипченко - начальник обласного відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту МОН, Віктор Чегоринський – директор обласної КДЮСШ Управління освіти та науки Чернігівської ОДА.

У заході взяли участь також вихованці відділення художньої гімнастики, волейболу, футболу.

Нагадаємо, що 6 жовтня,в аргентинській столиці відбулася урочиста церемонія відкриття ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які триватимуть до 18 жовтня.

Назад