Анонси
 
 
 

 

Назад

Чернігівський обласний жіночий Форум зібрав цілеспрямованих та дієвих жінок

Сучасні жінки більш вільні у реалізації своїх задумів: можуть ставити цілі та досягати їх, залишаючись берегинями свого дому.  На Чернігівщині такі жінки вже 25 років об’єднуються навколо громадської організації  «Спілка жінок Чернігівщини».

Вони взяли на себе сміливість реалізовувати рівні права та можливості жінок і чоловіків, запобігати торгівлі людьми та насиллю в сім’ях, брати участь в економічних та соціальних перетвореннях області, підтримувати благодійність.

За ці важливі досягнення, сьогодні, 4 жовтня, на відкритті Чернігівського обласного жіночого Форуму вітали активісток Наталія Романова - заступник голови облдержадміністрації, Ніна Лемеш - директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та Валентин Мельничук - перший заступник голови Чернігівської обласної ради.

Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації плідно співпрацює з громадською організацією «Спілка жінок Чернігівщини» з 2003 року.

У тісній співпраці з цією організацією проведено численні різноманітні заходи, зокрема:

  • З 2008 року щорічно у лютому - березні проводиться регіональна інформаційно-просвітницька акція «Жінки, знайте свої права»;
  • обласні науково-практичні конференції, круглі столи, семінари, громадські слухання з найактуальніших питань соціального розвитку в Чернігівській області;
  • обласний Форум ділових та професійних жінок;
  • щорічна обласна виставка-ярмарк «Що може жінка», в якій беруть участь жінки-підприємниці, жінки-керівники, майстрині, громадські організації та інші. У 2018 році відбулася вже XXVI виставка-ярмарок «Що може жінка».

Проведені спільні заходи спрямовані на захист прав людини, надання жінкам та чоловікам рівних можливостей у різних сферах життєдіяльності, допомогу незахищеним верствам населення.

 

Назад